Glöt lösenord?

Close

Glömt lösenordet?

Fyll i din registrerade e-post,
så skickas lösenordet till dig.

Riktlinjer

PERSONUPPGIFTER OCH SEKRETESS

När du loggar in på vår sida, eller så snart du går vidare till kassan, krypteras all information. För att kunna genomföra ett köp behöver du vara registrerad och du får tillgång till en egen profil, där information om dina köp finns. Personuppgiftsansvarig är Arsa-Data AB och vi förmedlar eller säljer aldrig information vidare till tredje part, med undantag för Samport, Klarna & Santander Consumer bank som hanterar överföring av pengar, fakturaköp & delbetalningar.

Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna registrera vilken information som finns lagrad om dig och vi justerar felaktig information på begäran. På skriftlig begäran raderar vi alla dina uppgifter från våra system.

Arsa-Data kommer aldrig att skicka e-post till dig i reklamsyfte, om du inte har bett oss att göra det.

Vår webbplats använder sig av så kallade cookies. Det är en standardiserad teknologi som nästan alla webbsidor idag använder sig av. Syftet är att kunna föra statistik över hur webbplatsen används och ge oss nyttig information om hur vi kan förbättra sidorna för våra användare. I inställningarna till din webbläsare kan du välja att inte acceptera cookies om så önskas.

MILJÖPOLICY

  • Sopsortering, vi på Arsa-Data AB sorterar alla våra sopor hos oss lokalt och lämnar dem till Vafab
  • Elektronikskrot, vi jobbar aktivt med sortering av elektronikskrot samt farliga avfall.

Arsa-Data AB samarbetar med Västerås stad (Daglig verksamhet).

Det ger personer med funktionsnedsättningar sysselsätta sig med våra elektronikskrot genom demontering och

Skrotning av elektronikkomponenter.

  • Arsa-Data AB prioriterar miljömärkta produkter i första hand vid köp av nya produkter.
  • Vi på Arsa-Data AB gör ett aktivt och medvetet miljöval när det gäller val av våra leverantörer transportföretag eller budfirmor.
  • Det är gynnsamt för miljön att köpa begagnade produkter så gott det går. Arsa-Data AB renoverar och färdigställer begagnade datorer och gör dem körklara för de kunder som föredrar begagnade maskiner jämför med att köpa nya.

VI SÄLJER Lenovo ReThink

En reThink produkt har exakt samma funktionalitet, stabilitet och prestanda som en ny produkt. Idén bakom reThink är att etablera en garanti där du har samma positiva erfarenhet med en överskottsprodukt som en nyligen inlagd produkt i sortimentet, men till ett extremt attraherande pris. Du kan spara upp till 30 % på en reThink produkt jämfört med en dylik ny Lenovo produkt.

Programmet reThink är miljövänligt – mot förstörelse av hög kvalitativa produkter med mycket längre livslängd. Det tillagda värdet som genom reThink programmet säkerställer att dessa produkter återigen blir attraktivare alternativ till nya produkter på marknaden.

VI SPONSRAR

Tyvärr så sker de flesta inköp centralt vilket gör att små företagare inte kan vara med och konkurrera med de stora aktörerna.

Att jobba, handla och stödja lokala handlare är nyckeln till en bättre företagstillväxt samt minskning av arbetslöshet i regionen.

Arsa-Data AB sponsrar varje år några idrottsklubbar och föreningar.

Close

Kundvagn

Din varukorg är tom! Fortsätt att handla

Registera dig

Close * Fyll i formuläret & godkänn köpvillkoren
Nyhetsbrev & erbjudanden
Jag godkänner Försäljningsvillkor