12th Gen Intel® Core™ och LGA 1700

Revolutionerande prestanda och multitasking. Med de högsta klockhastigheterna och en banbrytande ny arkitektur kommer du att kunna lyfta ditt spelande till nya höjder medan sekundära appar körs sömlöst i bakgrunden.

Visa mer

AMD Zen 4 & RDNA 3

AMD presenterade strålande resultat för årets andra kvartal den 28 juli och under det tillhörande investerarsamtalet berättade bolagets VD Lisu Su om framtidens produktplaner. En osedvanligt stark framtidstro präglade samtalet, som sker en gång i kvartalet.

Visa mer

Team AMD?

Du kan vara lugn, nu lanserar Arsadata skräddarsydda datorer med det senaste AMD processorerna, 5000-serien och grafikkorten 6000-serien ”Big Navi”. Vi lanserar tre stycken, byggda av erfarna tekniker pressenterar vi Arsa Phantom Gamer I,II & III.

Visa mer

Arsadata VERSION 2.

Arsa släpper VERSION 2. Vi hittar dom i Dragon Gamer och Emire Gamer I&II. Nu med uppgradering till 3000-serien. NVIDIA har gått utanför ramarna och vi tittar på en stor uppgradering jämfört med NVIDIA 2000-serien. Om vi tittar på skillnaden för t.ex. RTX 2080 gentemot RTX 3080 så är 3000-serien upp till 93% snabbare. Vi tittar på den optimala förändringen för gamers, och vill man sikta högst är det självklara valet NVIDIA 3090 som gäller.

Visa mer

AMD pressenterar 5000-serien och nya grafikkorten BigNavi

De senaste processorerna från AMD finns nu att tillhandahålla. 5000-serien sägs ha en av världens mest avancerade processorarkitektur, för spelare och digitala skapare är möjligheterna oändliga. Oavsett om du som gamer spelar senaste spelen eller utformar nästa arkitektur projekt så har du en processor som klarar av allt om inte ännu mera. AMD lovar ultimat prestanda som ger enastående upplevelser och som ska dominera i 3D, videoredigering och program. AMD använder sig av senaste teknikerna, och stödjer enkel konfigurering och lätt att anpassa. För ännu mer information, eller jämförelse hittar du det här.

Visa mer

NVIDIAs nya G-SYNC-skärmar

Nvidia och Asus lanserar en 360Hz-skärm designad för e-sport, på CES 2020 visades skärmen först upp. En 24,5” 1080-spelskärm som körs på 360Hz med Nvidias G-sync-teknik. Asus tyder på att detta är världens första 360Hz skärm med G-sync. Och skärmen är enbart framtagen i syfte för E-sport och kraftfulla spel.

Visa mer

Nya Geforce RTX 30-serien

Lansering 17 september 2020 Den ultimata spelupplevelsen, med ultimat prestanda. 2:a generationens NVIDIA RTX-arkitektur med nya RT-kärnor och mycket mer. RTX 30-serien kommer med många nyheter och funktioner.

Visa mer

ArsaData presenterar sina nya speldatorer

Cyber Gamer I & II, Dragon Gamer I & II och Empire Gamer I & II Jäms med att nya komponenter kommer, såsom processorer, grafikkort, RAM-minnen och moderkort. Ligger vi inte kort efter med att bygga skräddarsydda datorer som har det senaste inom det bästa gaming komponenterna. Vi har utformat datorerna utifrån nybörjaren till gamern på proffsnivå. Det är genomtänkt och handplockat från erfarna tekniker som har fokus på gaming och prestanda. För varje dator kan du även läsa specifikt för vilken typ av användning speldatorn riktar sig emot. Vi har en generös garantitid och support på våra speldatorer, allt för att underlätta för dig som gamer och för att tillgodose möjligheten för en optimal spelupplevelse ska stå fast och på sikt. Spelmöjligheterna på speldatorerna är oändliga, och det är skräddarsydda för att passa specifik spelarnivå och spelare.

Visa mer

10th gen Intel Core är här – Comet Lake.

”Comet Lake” drar i gasen rejält, och ökar prestandan för stationära datorer. Tillverkad med upp till 10 kärnor ger extra kraft i allt från personer som streamar, kraftfullt spelande och tunga beräkningar. Intel Core i9-10900K jobbar upp till 5,3GHz, vilket resulterar i rejäl prestanda när det kan komma att behövas som mest. Comet lake levererar dessutom en möjlighet för överklockning, en optimal möjlighet för personer som vill få ut det yttersta av sin CPU.

Visa mer

Intels nya socket-1200

LGA 1200 – Senaste socket för 10:e generationens Intel-processor. Intel senaste socket LGA 1200 finns nu till förfogande för 10:e generationens Inte-processorer i april släpptes socket LGA 1200. LGA 1200 använder en modifierad design av LGA 1151 och har 49 ytterligare stift än sin föregående modell. Vilket förbättrar kraft och strömtillförsel samt så ska det vara kompatibelt med kommande DDR5-minne som ska släppas någon gång under 2020. Så vill du få möjligheten att uppleva 10: generationens Intel processor och kommande DDR5 minnen så rekommenderar vi att du köper ett moderkort med socket LGA 1200. Vilket du hittar här.

Visa mer

Stanna hemma! Vi kommer att hämta din dator.

Bäste kund! På grund av Corona Pandemin vill vi nu informera er om åtgärder och vad vi gör för att säkerställa trygga tjänster hos oss på Arsadata AB. Cornonan har drabbats oss alla på mer sätt än ett. Vi värnar om vår familj, våra vänner och alla runt omkring oss i närheten och på distans. Vi vill hoppas och tro att i en sån här tid att vi ger oss hän till att vara medmänniskor och i största möjliga mån säkerställa tryggheten för alla. Och för oss är hälsan samt säkerheten för våra kunder och personal av största prioritet. Så ställningstagande har gjorts och vi inför nu åtgärder för att minimera smittorisken och lägger till en leverans tjänst hos Arsadata. Hämtning och lämning av datorer. Vi följer strikt i butik likväl som nu vid leverans folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Visa mer

E-sport föräldrar och utveckling av hjärnan

E-sport föräldrar och utveckling av hjärnan. Ett högt omtalat ämne i många år. Men hur långt har vi kommit i forskningen när det kommer till spel och utveckling? Är det farligt för utvecklingen, eller hur stor faktisk påverkan har det egentligen?

Visa mer

CES MÄSSAN 2020 AMD

CES är en mässa och samlingsplats för världens alla teknik innovatörer samt konsumenter. Där det finns plats för att visa årets och även framtidens teknologi. Det är en global scen där produkter introduceras för marknaden. Klicka på "Visa mer" för att läsa mer om AMDs nya CPU som kommer att introduceras på CES 2020.

Visa mer

Gigabyte AIC NVME SSD

Gigabyte har släppt sin nya Aorus RGB AIC NVMe SSD. Enheten lovar snabba hastigheter, upp till 3,480MB / s och 3080MB / s läser och skriver respektive RGB-stil i ett fullformat PCIe-kortformfaktor. Gigabyte kommer att erbjuda SSD i 512 GB och 1 TB kapacitet.

Visa mer

AMD Ryzen 3000-serien

Nu har vi testat AMD Ryzen 3000-serien på våra kraftfulla speldatorer Ghost Gamer I, Ghost Gamer II, Legend Gamer I och Legend Gamer II och vet vi exakt vad som finns i dessa nya 7nm-processorer för spelare. Du bör uppleva prestandan av 16kärnor och 32 trådar.

Visa mer

För att förbättra användarupplevelsen på ArsaData använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Acceptera