Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt
Har du frågor om nätförsäljning, lagerstatus eller priser så ber vi dig att fylla i kontaktformuläret nedan.

HITTA HIT

 
Kranbyggargatan 5
72134 Västerås
 
021-13 13 53
 

ÖPPETTIDER

 
Mån-Fre 10:00 - 18:00
Lunchstängt 13.00-14.00
Lör - Sön stängt
 

Våra öppettider inför helgdagar

Dag före nyårsafton        10:00-15:00         

Nyårsafton Stängt        Nyårsdagen Stängt

Trettondagsafton  Stängt

Trettondagen Stängt     Skärtorsdag 10:00-15:00

Långfredagen Stängt     Påskafton Stängt

Påskdagen Stängt        Annandag Påsk Stängt

Valborgsmässoafton        10:00-15:00

Första Maj Stängt       Kristi Himmelfärd Stängt        

Nationaldagen Stängt

Dag före midsommarafton  10:00-15:00

Midsommarafton Stängt  Midsommardagen Stängt

Alla helgons afton             10:00-15:00

Dag före julafton                10:00-15:00

Juldagen Stängt             Annandag Jul Stängt

Om OssVår historia

Det är snart 16år sedan vi slog upp våra dörrar till Arsa Data AB i en liten industri lokal på Branthovda i Västerås. Som ny examinerade studenter stod vi redo för att tillgodo se vår utbildning och strävandet av att fortsätta utvecklas inom IT området var stort. Men utbudet inom yrket var inte lika omfattande som idag. Så efter en tids sökande, stod vi redo med idén och beslutet om att starta ett IT företag där vi skulle få användning av vår kompetens och fortsatta vår vetgirighet inom IT.  Som idag även känd vid namnet Arsa Data AB. Med motgång likväl som framgång har vi utvecklats och växt, vi flyttade vår lokal till dit vi är idag på Västerås Hälla där vi tillhandhåller det mesta inom IT. 

 

Vår vision

Tanken med vår verksamhet var att kunna ge personlig service och support till våra kunder. Där kunderna känner sig bekväma när de kommer in med sina datorproblem. Ett och ett halvt år efter starten flyttade vi till vår nuvarande lokal med mycket bättre läge och större yta. Vi växte fort och våra tjänster och produkter blev allt bredare. Vi var tvungna att anställa flera för att kunna tillgodose våra kunder samma servicekvalitet som tidigare. Vårt mål är att bli en totalleverantör till våra företagskunder för att kunna ge både hårdvara samt mjukvara produkter där kunderna ska bara ha en enda leverantör att jobba med. Till våra privata kunder har vi som mål att ge dem service, support och hjälp när de kommer till oss oavsett om de köpt datorer av oss eller inte.

 

Våra tjänster

Vi har brett ut oss ganska rejält de senaste 5 åren vad det gäller olika mjukvarulösningar som olika nätverkstjänster, Mailtjänster, Molntjänster, Hemsida design och utveckling, CRM utveckling, mm.

Tack vare vår kunniga personal och tekniska bakgrund som stöd har vi kunnat täcka de flesta tjänster som flera olika större företag erbjuder tillsammans idag på marknaden.

Läs mer om våra tjänster här.

För att förbättra användarupplevelsen på ArsaData använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Acceptera