Är du sugen på ett nytt jobb där du kan visa vad du går för?

För att kunna etablera en lång och varaktig relation till kunderna krävs duktiga medarbetare.

Vår uppfattning är att människor trivs och presterar bäst när de får stort ansvar med tydliga ramar och riktlinjer. Vi ställer stora krav på medarbetarnas resultatorientering, flexibilitet, effektivitet och kundbemötande. Samtidigt lägger vi stor vikt på att det ska finnas intresse och glöd för jobbet! Vi är övertygade - har man intresse för det vi gör, presterar man också bättre!

Vi är ett företag som bryr oss om våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har på ArsaData är du viktig för att företaget ska kunna fortsätta att växa.

Din ansökan

  • Din ansökan bör ge en tydlig bild av dig så att vi kan bedöma om din profil matchar kraven för det jobb du söker. Förklara i din ansökan varför du söker jobbet och varför du är Intressend av just den här tjänsten. Beskriv hur du kommer att utföra dina arbetsuppgifter och ge exempel från dina tidigare arbetsplatser.

Ditt CV

  • Ditt CV (meritförteckning) bör ge en god bild av dina yrkesmässiga och personliga kvalifikationer. Ett bra CV är kortfattat, väl disponerat med fokus på de uppgifter som är relevanta för det jobb som du är Intressend av. Om du söker ett jobb som ännu inte är utannonserat bör du ge en beskrivning av alla dina kvalifikationer. Du bör med andra ord vara noga med att ditt CV innehåller all information som du tror kan vara viktig för oss

För att förbättra användarupplevelsen på ArsaData använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Acceptera