Glöt lösenord?

Close

Glömt lösenordet?

Var god

Betalning

KORTBETALNING

Betalning med VISA eller Mastercard är mycket enkelt. Se till att ha kreditkortet nära till hands när du skall handla. På kreditkortets framsida finns kreditkortsnummer samt utgångsdatum och på baksidan hittar du din verifieringskod (CVV2) som behövs vid betalning.

All känslig information hanteras säkert i krypterad form för att ingen utomstående skall få tag på informationen.

Vi drar inte beloppet direkt från kortet utan gör endast en reservation på orderbeloppet. Detta innebär att vi enkelt kan släppa reservationen om du ångrar ditt köp - det kan ibland ta några dagar innan detta syns på ditt kortutdrag dock.

I händelse av kreditering av hela eller delar av en beställning som ursprungligen betalats med Visa/Mastercard kommer krediteringen normalt att föras tillbaka till samma kortnummer och inte som en direkt betalning till bankkonto.

Vi förbehåller oss rätten att göra kontroller anslutna till korttransaktionen där vi finner det nödvändigt, inklusive att vägra leverans utan ytterligare motivering om det inte går att verifiera kort-informationen.

 

DELBETALNING MED SANTANDER CONSUMER BANK

 

HANDLA IDAG - VÄLJ SJÄLV HUR DU VILL BETALA

Hos oss har du möjlighet att handla det du behöver och delbetala under en längre eller kortare period.

I samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder vi delbetalning i form av ett Mitt Kort Trygga Köp.

Det är enkelt att ansöka när du handlar i webbshopen. Ansökan genomförs direkt när du avslutar köpet med betalmetod Santander Consumer Bank.

MITT KORT TRYGGA KÖP

Mitt Kort Trygga Köp är ett MasterCard som ger dig möjlighet att delbetala det du handlar hos oss och i alla anslutna butiker, i upp till två år. Kortet ger dig dessutom en trygg köpförsäkring för de flesta inköp i Sverige, en försäkring som omfattar både prisskydd, köpskydd och garanti.

DELA UPP DINA BETALNINGAR

Du ansöker enkelt i webbshopen eller i butik och kan alltid välja att räntefritt delbetala det du handlar i 3–23 månader. Du får ett MasterCard som du kan använda över hela världen och som du givetvis inte betalar någon årsavgift för.

  • Välj räntefri delbetalningstid, från 3 till 12 månader
  • Trygg köpförsäkring ingår
  • Ingen årsavgift på kortet

Läs mer, se dina olika delbetalningsmöjligheter, räntor, avgifter samt hitta alla anslutna butiker i Mitt Kort Trygga Köp här:

http://www.santanderconsumer.se/Kort/mitt-kort-trygga-kop/

Effektiv ränta är f.n. 29,54 % vid 10 000 kronor

För att signera ansökan använder du Mobilt BankID. Om du saknar Mobilt BankID ansöker du smidigt via din huvudbank.

Swish

Nu behöver du varken ha med dig kort eller kontanter till butiken. Du kan betala med Swish. Vi har Swishnummer: 123 - 304 71 15

Presentkort

Presentkort på Arsadata kan användas för betalning i butiken. Ett eller flera presentkort kan avändas för delbetalning tillsammans med andra betalningsalternativ.

Presentkort kan köpas till belopp från femtio (50) kronor och upp till femtusen (5.000) kronor.

Presentkort kan köpas i butiken. Kunden kan dock inte välja att få presentkortet e-postat eller via SMS vid köp i butik.

Presentkort är giltigt under tre (1) år. Giltighetstiden är angiven på presentkortet.

Eventuella rabatter gäller inte vid köp av presentkort.

Presentkortet går inte att ersätta med kontanter

Presentkortet är en värdehandling som kunden bör vara aktsam om. Presentkortet är inte kopplat till en viss person. Arsadata ansvarar inte för förlorat presentkort.

 

För att förbättra användarupplevelsen på ArsaData använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Close

Kundvagn

Din varukorg är tom Fortsätt att handla

Registera dig

Close * Fyll i formuläret & godkänn köpvillkoren
Nyhetsbrev & erbjudanden
Jag godkänner Försäljningsvillkor