BETALA DIREKT MED KLARNA

Med Betala Direkt kan du betala dina köp direkt via ditt bankkonto. Du kan ansluta ditt bankkonto till Klarna första gången du använder Betala Direkt, eller göra det via vår app med hjälp av Mobilt BankID. Klarna kommer sedan ihåg dina uppgifter för att du ska kunna handla och betala ännu smidigare nästa gång. Pengarna dras inom 1-3 bankdagar efter att butiken skickat din beställning, och om vi inte kan dra pengarna från kontot skickar vi istället en faktura till mejladressen som du använde när du handlade.

Vid framtida köp kan Klarna av säkerhetsskäl be dig bekräfta din identitet via Mobilt BankID på nytt. Kom ihåg att du alltid är täckt av Klarnas köparskydd när du handlar med oss.

 

KLARNA KONTOFAKTURA

Det smidiga med kontofaktura är att du själv kan bestämma hur mycket du vill betala varje månad, och att du när som helst kan betala in hela skulden för att avsluta delbetalningen. Alla köp du väljer att delbetala och/eller med extra lång betaltid – exempelvis ”Köp nu, betala i augusti” – samlas där.

Kontofakturan skickas den 10:e varje månad via mejl eller post, beroende på hur du önskar, och syns även när du loggar in här eller i vår app. Om du vill avsluta delbetalningen kan du betala in summan som står vid “Skuld vid förfallodatum” på fakturan eller kontakta oss, så guidar vi dig.

Våra villkor hittar du här.

 

DELBETALA MED KLARNA

Nu kan du enkelt dela upp din faktura på 3, 6 eller 12 månader. När du väljer att delbetala inkluderas fakturan i din kontofaktura som skickas till dig i mitten av kommande månad.

 

KORTBETALNING

Betalning med VISA eller Mastercard är mycket enkelt. Se till att ha kreditkortet nära till hands när du skall handla. På kreditkortets framsida finns kreditkortsnummer samt utgångsdatum och på baksidan hittar du din verifieringskod (CVV2) som behövs vid betalning.

All känslig information hanteras säkert i krypterad form för att ingen utomstående skall få tag på informationen.

Vi drar inte beloppet direkt från kortet utan gör endast en reservation på orderbeloppet. Detta innebär att vi enkelt kan släppa reservationen om du ångrar ditt köp - det kan ibland ta några dagar innan detta syns på ditt kortutdrag dock.

I händelse av kreditering av hela eller delar av en beställning som ursprungligen betalats med Visa/Mastercard kommer krediteringen normalt att föras tillbaka till samma kortnummer och inte som en direkt betalning till bankkonto.

Vi förbehåller oss rätten att göra kontroller anslutna till korttransaktionen där vi finner det nödvändigt, inklusive att vägra leverans utan ytterligare motivering om det inte går att verifiera kort-informationen.

 

SWISH

Nu behöver du varken ha med dig kort eller kontanter till butiken. Du kan betala med Swish. Vi har Swishnummer: 123 - 304 71 15

 

PRESENTKORT

Presentkort på Arsadata kan användas för betalning i butiken. Ett eller flera presentkort kan avändas för delbetalning tillsammans med andra betalningsalternativ.

Presentkort kan köpas till belopp från femtio (50) kronor och upp till femtusen (5.000) kronor.

Presentkort kan köpas i butiken. Kunden kan dock inte välja att få presentkortet e-postat eller via SMS vid köp i butik.

Presentkort är giltigt under tre (1) år. Giltighetstiden är angiven på presentkortet.

Eventuella rabatter gäller inte vid köp av presentkort.

Presentkortet går inte att ersätta med kontanter

Presentkortet är en värdehandling som kunden bör vara aktsam om. Presentkortet är inte kopplat till en viss person. Arsadata ansvarar inte för förlorat presentkort.

 

 

 

För att förbättra användarupplevelsen på ArsaData använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Acceptera