Intels nya socket-1200

LGA 1200 – Senaste socket för 10:e generationens Intel-processor. Intel senaste socket LGA 1200 finns nu till förfogande för 10:e generationens Inte-processorer i april släpptes socket LGA 1200. LGA 1200 använder en modifierad design av LGA 1151 och har 49 ytterligare stift än sin föregående modell. Vilket förbättrar kraft och strömtillförsel samt så ska det vara kompatibelt med kommande DDR5-minne som ska släppas någon gång under 2020. Så vill du få möjligheten att uppleva 10: generationens Intel processor och kommande DDR5 minnen så rekommenderar vi att du köper ett moderkort med socket LGA 1200. Vilket du hittar här.

View more

Stanna hemma! Vi kommer att hämta din dator.

Bäste kund! På grund av Corona Pandemin vill vi nu informera er om åtgärder och vad vi gör för att säkerställa trygga tjänster hos oss på Arsadata AB. Cornonan har drabbats oss alla på mer sätt än ett. Vi värnar om vår familj, våra vänner och alla runt omkring oss i närheten och på distans. Vi vill hoppas och tro att i en sån här tid att vi ger oss hän till att vara medmänniskor och i största möjliga mån säkerställa tryggheten för alla. Och för oss är hälsan samt säkerheten för våra kunder och personal av största prioritet. Så ställningstagande har gjorts och vi inför nu åtgärder för att minimera smittorisken och lägger till en leverans tjänst hos Arsadata. Hämtning och lämning av datorer. Vi följer strikt i butik likväl som nu vid leverans folkhälsomyndighetens riktlinjer.

View more

E-sport föräldrar och utveckling av hjärnan

E-sport föräldrar och utveckling av hjärnan. Ett högt omtalat ämne i många år. Men hur långt har vi kommit i forskningen när det kommer till spel och utveckling? Är det farligt för utvecklingen, eller hur stor faktisk påverkan har det egentligen?

View more

CES MÄSSAN 2020 AMD

CES är en mässa och samlingsplats för världens alla teknik innovatörer samt konsumenter. Där det finns plats för att visa årets och även framtidens teknologi. Det är en global scen där produkter introduceras för marknaden. Klicka på "Visa mer" för att läsa mer om AMDs nya CPU som kommer att introduceras på CES 2020.

View more

Gigabyte AIC NVME SSD

Gigabyte har släppt sin nya Aorus RGB AIC NVMe SSD. Enheten lovar snabba hastigheter, upp till 3,480MB / s och 3080MB / s läser och skriver respektive RGB-stil i ett fullformat PCIe-kortformfaktor. Gigabyte kommer att erbjuda SSD i 512 GB och 1 TB kapacitet.

View more

AMD Ryzen 3000-serien

Nu har vi testat AMD Ryzen 3000-serien på våra kraftfulla speldatorer Ghost Gamer I, Ghost Gamer II, Legend Gamer I och Legend Gamer II och vet vi exakt vad som finns i dessa nya 7nm-processorer för spelare. Du bör uppleva prestandan av 16kärnor och 32 trådar.

View more

To improve the user experience on ArsaData, we use cookies. By continuing on the page, you agree to the use of cookies.

Accept