Glöt lösenord?

Close

Forgot Password?

Enter your registered e-mail,
password will be sent to you.

Contact Us

We are here to help you in the best possible way.
If you have questions about online sales, stock status or prices, please fill out the contact form below.

About UsVår historia

Vi var två högskolekollegor som började denna resa efter avslutad utbildning då vi inte kunde hitta ett jobb som var relaterade till vår utbildning. Vi började med vår dataaffär i en liten industrilokal på Brandthovda (östra delen av Västerås). Det var tuffa år de tre första åren då man inte visste om olika regler och avtal. Vad kommer namnet ARSA ifrån? Detta är en förkortning av kombination av olika namn. Vi hade flera förslag till PRV om namn men det här var alternativ 3 som blev godkänt. Vi har haft en väldig tuff marknad sedan 2011 då hela världsmarknaden varit i lågkonjunktur. Men trots detta har vi växt för varje år vilket gör att vi känner oss extra stolta över vår utveckling och framgång år efter år.

 

Vår vision

Tanken med vår verksamhet var att kunna ge personlig service och support till våra kunder. Där kunderna känner sig bekväma när de kommer in med sina datorproblem. Ett och ett halvt år efter starten flyttade vi till vår nuvarande lokal med mycket bättre läge och större yta. Vi växte fort och våra tjänster och produkter blev allt bredare. Vi var tvungna att anställa flera för att kunna tillgodose våra kunder samma servicekvalitet som tidigare. Vårt mål är att bli en totalleverantör till våra företagskunder för att kunna ge både hårdvara samt mjukvara produkter där kunderna ska bara ha en enda leverantör att jobba med. Till våra privata kunder har vi som mål att ge dem service, support och hjälp när de kommer till oss oavsett om de köpt datorer av oss eller inte.

 

Våra tjänster

Vi har brett ut oss ganska rejält de senaste 5 åren vad det gäller olika mjukvarulösningar som olika nätverkstjänster, Mailtjänster, Molntjänster, Hemsida design och utveckling, CRM utveckling, mm.

Tack vare vår kunniga personal och tekniska bakgrund som stöd har vi kunnat täcka de flesta tjänster som flera olika större företag erbjuder tillsammans idag på marknaden.

To improve the user experience on ArsaData, we use cookies. By continuing on the page, you agree to the use of cookies.

Close

Kundvagn

Your cart is empty!! Continue Shopping

Registera dig

Close * Fill in the form and accept the terms of purchase
Newsletter & Offers
I accept the Terms of Sale