Är du sugen på ett nytt jobb där du kan visa vad du går för?

För att kunna etablera en lång och varaktig relation till kunderna krävs duktiga medarbetare.

Vår uppfattning är att människor trivs och presterar bäst när de får stort ansvar med tydliga ramar och riktlinjer. Vi ställer stora krav på medarbetarnas resultatorientering, flexibilitet, effektivitet och kundbemötande. Samtidigt lägger vi stor vikt på att det ska finnas intresse och glöd för jobbet! Vi är övertygade - har man intresse för det vi gör, presterar man också bättre!

Vi är ett företag som bryr oss om våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har på ArsaData är du viktig för att företaget ska kunna fortsätta att växa.

Din ansökan

  • Din ansökan bör ge en tydlig bild av dig så att vi kan bedöma om din profil matchar kraven för det jobb du söker. Förklara i din ansökan varför du söker jobbet och varför du är intresserad av just den här tjänsten. Beskriv hur du kommer att utföra dina arbetsuppgifter och ge exempel från dina tidigare arbetsplatser.

Ditt CV

  • Ditt CV (meritförteckning) bör ge en god bild av dina yrkesmässiga och personliga kvalifikationer. Ett bra CV är kortfattat, väl disponerat med fokus på de uppgifter som är relevanta för det jobb som du är intresserad av. Om du söker ett jobb som ännu inte är utannonserat bör du ge en beskrivning av alla dina kvalifikationer. Du bör med andra ord vara noga med att ditt CV innehåller all information som du tror kan vara viktig för oss

Arsadata.se – när service räknas

 

Välkommen till Arsadata.se. Här hittar du allt du behöver till din dator. Vi har allt från bärbara datorer från kända märken som Acer, Asus och Lenovo till stationära datorer som byggs i vår egen verkstad.

Arsa Data bygger din stationära dator efter dina behov – från enklare användning som surf på internet till en kraftfull arbetsstation. För dig som gillar spel bygger vi din speldator efter dina behov.

Vi på Arsa Data maximerar din nästa spelupplevelse med komponenter från Intel, AMD, Nvidia, Corsair. MSI, gigabyte mm.

Välkommen att handla online eller besök vår butik på Hälla i Västerås för personlig service.

 

Behöver du hjälp med din dator har du hittat rätt!

Vi på Arsa Data erbjuder dig som kund en komplett servicelösning. Vi har alltid fri felsökning och ordnar allt från hårdvarufel som moderkort, grafikkort och minne till mjukvarufel och installation av operativsystem. Vi lagar både PC och Mac.

När du köper ny dator hos oss så ordnar vi med överföring av dina viktiga filer från din gamla dator till nya dator.

Har du haft otur och drabbats av en hårddiskkrasch så kan vi på Arsa Data genomföra backup och räddning av dina viktiga filer.

Vi ordnar också med installation och konfiguration av skrivare. Vi konfigurerar och installerar nätverk och givetvis kan du köpa allt för nätverket som kablar, switch och router hos oss.

Har din mobiltelefon gått sönder kan du lämna in den till oss på Arsa Data. Vi genomför batteribyte, glasbyte och chassibyte på Apple iPhone, iPad och Samsung.

 

Köp dina tillbehör hos oss. Vi har datorskärmar för både kontor och gaming, här hittar du gamingtillbehör som tangentbord och möss från Asus, Cooler Master, Corsair, Fourze och mycket mer.

 

To improve the user experience on ArsaData, we use cookies. By continuing on the page, you agree to the use of cookies.

Accept